Voorlichtingsavond 3 december Postcoderoos Zon op Breevoort

Op dinsdag 3 december organiseren we samen met Zon op Nederland een voorlichtingsavond over het postcoderoosproject  Zon op Breevoort. De avond wordt gehouden in Dorpshuis De Neng, aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.

Op 18 september 2019 is de coöperatie Zon op Hoogland opgericht, die als doel heeft projecten te realiseren in het kader van de regeling postcoderoos. De eigenaar van boerderij Breevoort, Jos Tolboom, stelt het dak van de geitenloods ter beschikking om zonnepanelen op te laten leggen..Vooralsnog gaat het om 200 tot 250 panelen.

Door als coöperatie lid te worden van de coöperatie Zon op Nederland wordt ons veel werk uit handen genomen, ook zaken waar zij wel en wij minder verstand van hebben. Zij ontzorgen ons dus. Op 3 december zal Michiel Buur van Zon op Nederland, aanwezig zijn en een deel van de voorlichting verzorgen. Wat de regeling ‘postcoderoos’ inhoudt, kunt u onder meer vinden op onze site: www.zonophoogland.nl

Op dit moment hebben zich ruim 50 geïnteresseerden aangemeld. Mocht het zo zijn dat er meer geïnteresserden zijn dan dat er certificaten zijn, dan geldt dat diegenen die zich het eerst bij ons hebben aangemeld voor gaan.

Tot nu hebben we ons beperkt tot het informeren van inwoners van Hoogland, dus met de postcode 3828. Aanmeldingen vanuit naastgelegen postcodes is ook mogelijk. Welke dat zijn vindt u op onze website.

We vinden het fijn alls u, ook als u eerder uw interesse kenbaar hebt gemaakt, u zch nogmaals aanmeldt via onze website.

Voorinschrijving kan via deze link

Wij zien u graag op onze voorlichtingsavond.

Informatieavond ‘Zon op Hoogland’.  Dinsdag 3 december, Dorpshuis De Neng, Engweg 7, Hoogland. Aanvang: 20.00 uur.