Voorlichtingsavond

Inmiddels zijn we weer een stap verder. We. zijn lid geworden van Zon op Nederland, een landelijke overkoepelende coöperatie van lokale postcoderooscoöperaties. Zij ondersteunen ons bij onze projecten.

Lukt het ons om alle formaliteiten en zekerheden rond te krijgen dan organiseren we eind november, begin december een voorlichtingsavond. Iedereen die ons al eerder gemeld heeft geïnteresseerd te zijn, krijgt daarvan apart bericht. De locatie wordt nog nader bekend gemaakt.

Nieuwe geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden via info@zonophoohland.nl

Overigens zoeken wij nog steeds naar daken om een tweede of derde project te kunnen starten. Heeft u een dak waar tenminste 200 panelen op geplaatst kunnen worden en wilt u een bijdrage leveren aan duurzame energie, meldt u zich dan via info@zonopnederland.nl